KRU – Janji Tinggal Janji (Lirik Lagu)

Tibalah kita di penghujung persimpangan
Di penghujung jalan cinta, kita berdua
Terpaksa ku relakan tak daya ku halangkan
Kerna ku tahu cintamu bukan lagi milikku

Menanti hatimu kembali padaku
Menanti purnama jatuh ke riba
Beratnya dimata sebaknya di dada
Melihat kau bersama dirinya

Gadisku
Yang ku pinta hanyalah satu
Semadikanlah kenanganmu bersamaku
Walau ditakdirkan tak bersama lagi
Kau gadis pertama yang ku cintai Continue reading

Advertisements

Helo Dunia!

Assalamualaikum semua, setelah sekian lama meninggalkan dunia blogging, kini aku kembali. Sampai dah tak reti nak tulis apa kat blog. WordPress pun dah maju sekarang ni, macam macam setting & theme ade.

Tengok geng geng lame yang aktif berblogging dulu ramai macam dah bersara. Ada jugak yang dah maju, mempunyai ramai peminat setia. Masih ingatkah diorang kat aku?

Apa apa pun terima kasih lar kepada sesiapa yang sudi singgah kat blog aku ni. Kalau ada sesiapa berminat nak bertukar link dengan aku boleh request kat page friends ni.